?> Ruskeat piilolinssit

Ruskeat piilolinssit

Suomessa moni haluaa ruskeat piilolinssit, eikä ihme. Suurin osa meistä on sinisilmäisiä, vaaleaihoisia, vaaleatukkaisia, monesti harmaatukkaisia jo syntyessämme. Moni haluaa saa ilmeeseensä hieman enemmän kontrasteja ja sävyjä, ja siihen tukan värjääminen ja värilliset piilolinssit ovat kaikkein nopein ja helpoin keino. Esimerkiksi vaaleatukkainen saa yllättävän ja viehättävän ilmeen itselleen tumman ruskeilla piilolinsseillä. Ruskeita piilolinssejä voi käyttää aina tai sitten vain silloin tällöin, kun haluaa vähän leikitellä omalla ulkonäöllään.

Ruskeita piilolinssejä on paljon eri värisiä ja sävyisiä. Tumman ruskeat, vaaleanruskeat, vihertävän ruskeat, kullan ruskeat, mustanruskeat... Hyvät ruskeat piilolinssit löytyvät kyllä, mutta useimmiten kokeilemalla! Sinisten ja vihreiden silmien väri taittuu aika helposti ruskeaksi, mutta sävyteityissä piilolinsseissä silmien oma pohjaväri vaikuttaa aina. Ainoastaan kokeilemalla näet itsellesi parhaan! Jos haluat olla täysin varma värin peittävyydestä, valitse täysin peittävä sävy piilolinsseistä. Tummimmat ja mustimmat sävyt ovatkin väistämättä tällaisia.

Ruskeat piilolinssit omilla vahvuuksilla ja ilman

Ruskeita piilolinssejä kuten muitakin värillisiä piilareita saa myös omilla vahvuuksilla. Etenkin "luonnollisimmat" sävyt, joita oletettavasti käytetään eniten arkeja ja pitkiä aikoja, on mahdollista saada omilla vahvuuksilla. Ole kuitenkin tarkkana tässä, eli mikäli edellisestä näöntarkastuksesta on enemmän kuin vuosi aikaa, on syytä tarkistuttaa näkö ennen piilolinssien käyttöä. Näin saat kaikkein sopivimmat piilarit itsellesi.

Ruskeista piilolinsseistä suurin osa on kuukausilinssejä, joita käytetään joko yksi tai kolme kuukautta. Toki muitakin malleja on, pohdi tarpeesi ja katso vaihtoehdot netistä. Netissä muutenkin on suurin valikoima halvalla piilolinssejä.

Värilliset piilarit ovat oikeat piilolinssit

Värillisten piilolinssien käyttö on ihan samanlaista kuin "oikeiden" piilolinssien! Jos siis tilaat värilliset piilolinssit ns hupikäyttöön esimerkiksi yhdeksi illaksi tai juhliin tai mihin vaan, sinun täytyy olla niiden käytössä ja asettamisessa yhtä huolellinen kuin silloin, kun käytät niitä joka päivä! Piilolinssien käytössä on aina kohonnut riski silmätulehduksiin, jotka puolestaan nostavat riskiä muihin vakavampiin silmäsairauksiin ja syöpiin. Huolehdi siis käsiepesusta ja hygieniasta, oikeiden aineiden käytöstä ja silmätipoista. Ja mikäli linssit tuntuvat silmissä huonoilta, ota ne heti pois!

Siirry alkuun