?> Silmätipat netistä • Hintavertailu
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alcon
Biotrue
Consol
Systane
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Mister Spex
Poista kaikki suodattimet

Silmätipat

15 tuotetta 2 kaupasta

Piilolinssien kanssa käytettävät silmätipat

Piilolinssien käyttäjillä silmien kuivuus aiheuttaa nopeasti melkoisia ongelmia. Linssit kutisevat, silmät tuntuvat kipeiltä ja aroilta, linssitkin kuivuvat eivätkä pysy paikoillaan. Tällöin nopea, helppo ja varma keino kostuttaa silmiä ovat piilolinssien käyttäjille suunnitellut silmätipat.

Kuivat silmät ovat lähes jokaiselle piilolinssinkäyttäjälle tuttu ongelma ainakin silloin tällöin. Kuivat silmät tuntee siitä, että silmissä tuntuu hankausta, kutinaa tai kirvelyä tai silmät voivat tuntua ylipäätään väsyneiltä. Kuivumisoireet voivat johtua lääkkeistä, hormonitoiminnan muutoksista, kuivasta ilmasta tai vaikka ikääntymisen mukanaan tuomista muutoksista silmissä.

Silmätipat toimivat ensiapuna kuivuuteen

Periaatteessa piilolinssien puhdistusnesteen pitäisi riittää kosteuttamaan linssit koko päiväksi ja silmän oman kyynelnesteen pitäis pitää silmät riittävän kosteina. Aina näin ei kuitenkaan ole, joten silmien kostuttamiseen erikseen suunnitellut silmätipat ovat tällöin piilolinssien käytön ehdoton edellytys. 

Silmätippoja on nestemäisiä ja geelimäisiä. Niitä käytetään suoraan pienistä pulloista tai pipeteistä tiputtamalla 1-2 tippaa kerrallaan suoraan silmään. Yleensä piilolinssiä ei tarvitse irroittaa tippojen laiton ajaksi. Tipat tai geeli kosteuttaa silmää heti, puhdistaa sitä, mutta ei kuitenkaan vaikuta näöntarkkuuteen. Tipat ovat nopea ja turvallinen kostutustapa. 

Silmätippoja voi käyttää vaikka koko ajan. Varman kosteuden saamiseksi voit tiputtaa silmiin Blink Contacts silmätippoja joka kerta jo ennen piilolinssien asettamista.

Silmätipat aina mukana piilolinssien käyttäjän laukussa

Piilolinsseille tarkoitettuja silmätippoja kannattaa aina kuljettaa mukana laukussa. Silmätippapullot ovat pieniä ja käteviä ja niitä voi laittaa missä vain.

Pullon suuta täytyy varoa tarkasti koskettamasta, jotta pulloon ei kulkeudu bakteereita. Suuremman hygienia takaamiseksi, esimerkiksi ulkomaanmatkoilla, voit käyttää kertakäyttöisiä pipettejä, joissa on vain yksi silmätippa-annos yhdessä pipetissä. Tällainen valmiste on esimerkiksi Alconin Opti-Tears free.

Siirry alkuun