?> Siniset piilolinssit

Siniset silmät piilolinsseillä

Sinisiä silmiä pidetään maailmanlaajuisesti viehättävinä ja kauniina, jopa hieman maagisina siksi, että ne tuntuvat paljastavan kantajaansa enemmän kuin tummat silmät. Sinisiä silmiä pidetään yleisesti rauhoittavina ja avoimina, mutta toisaalta sininen voi olla myös todella jäinen, kylmä ja etäinen. Sinisiä silmiä kantavia on maapallolla pieni osa verrattuna ruskeasilmäisiin, vaikka Suomessa tilanne näyttäisi päinvastaiselta. Tämä johtuu siitä, että ruskeasilmäisyys on geeniperimältää hallitseva ja siten päihittää sinisilmäisyyden.

Siniset piilolinssit ruskeille silmille

Moni ruskeasilmäinen haluaa kokeilla sinisilmäisyyttä, samoin toki on toisinkinpäin, ja tämä onnistuu nykypäivänä ihmeellisen helposti! Satsaa vain muutaman kympin piilolinsseihin ja asettaa ne oikeiden aineiden kanssa silmiinsä. Ja kas! Ruskeasilmäisesti kuoriutui sinisilmäinen hetkessä! Tummista silmistä on siis täysin mahdollista saada sinisilmäiset. Tähän tarvitaan kokonaan peittävät piilolinssit, kuten opaque-linssit ( Cool Blue, Glamour Blue/Aqua, Solar blue, Eyelush Blue/Aqua värillisetpiilolinssit.fi nettikaupassa). Sävyttäviä piilolinssejä ei kannata tässä tapauksessa edes kokeilla, sillä ne eivät peitä luonnollisesti tummaa pohjaväriä iiriksessä.

Parhaat siniset piilolinssit

Sinisen sävyjä on paljon erilaisia piilolinsseissä. On jäänsiniset, vaaleansiniset, opaalinsiniset, vihreäsiniset, savunsiniset, kirkkaansiniset, tummansiniset... Luonnostaan jo sinisissä silmissä käytetään usein sävyttäviä piilolinssejä, jotka ainaostaan syventävät ja kirkastavat silmien luonnollista sävyä. Lopputulos on kauniin luonnollinen, mutta intensiivisempi ja ilmeikkäämpi. Vähän sama kuin hiuksia olisi sävyttänyt kasviväreillä hieman intensiivisemmäksi kuin oma luonnollinen väri tukassa on. Parhaat siniset piilolinssit löytyy ainoastaan etsimällä ja kokeilemalla, koska oma silmienväri vaikuttaa tietysti lopputulokseen.

Siniset kuten muutkin värilliset piilolinssit ovat usein kuukausilinssejä joko kuukaudeksi tai kolmeksi kuukaudeksi. On silti myös muita piilolinssimalleja, tosin moniteholinsseistä kannattaa kysyä erikseen saako niitä värillisinä. Sinisiä piilolinssejä saa omilla vahvuuksilla tietysti, ei kaikkia malleja, mutta useimpia. Usein esimerkiksi täysin peittävät piilarit ovat ilman vahvuuksia.

Sinisten piilolinssien toimitusaika on usein nopea, alle viikko, etenkin perusmalleille, mutta erikoisemmissa malleissa se voi olla jopa kuukauden. Sinisiä piilolinssejä löytyy myös grazy piilolinssien valikosta, ja koska näitä harvinaisuuksia menee vähemmän, saattaa niissä toimitusaikakin olla pidempi.

Siirry alkuun