?> Tooriset piilolinssit
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alcon
Avaira
Biomedics
CooperVision
PureVision
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

Tooriset piilolinssit

8 tuotetta 3 kaupasta

Tooriset piilolinssit voi ostaa myös netistä, sen jälkeen, kun olet sovittanut niitä optikon kanssa ja tiedät millaiset tooriset piilolinssit tarvitset. Tooriset linssit on erityisen tärkeää sovittaa huolella optikolla! Älä siis tilaa netistä, ennen kuin tiedät tarkasti millaiset piilolinssit ovat sinulle sopivat.

Tooriset piilolinssit on tarkoitettu astigmaatikoille, eli ihmisille, joiden sarveiskalvolla ja mykiössä on normaalista poikkeavia kaarevuuksia. Kaarevuus voi aiheuttaa sumeaa näköä ja jopa sokeita pisteitä. Toorisilla piilolinsseillä astigmatiaa on mahdollista korjata helposti ja huomaamattomasti. Tooriset linssit ovat sivuleikkaukseltaan donitsin mallisia, kun taas tavalliset piilolinssit ovat kaarevia kuin pallosta leikattu siivu.

Tooriset linssit pystyy muokkaamaan korjamaan todella monenlaista astigmatiaa. Tämän vuoksi on äärimmäisen tärkeää löytää ja muokata optikon kanssa juuri sopivat linssit. Kun sopivat tooriset linssit on löydetty, voit tämän jälkeen ostaa samaa merkkiä ja mallia netistä.

Tooristen piilolinssit hinta

Tooriset piilolinssit ovat tietysti hieman kalliimpia kuin tavalliset piilolinssit. Hintaero ei kuitenkaan nykypäivänä ole päätä huimaava. Tooristen piilolinssien hintaero tulee siitä, että niihin muotoillaan esimerkiksi paksumpia ja ohuempia alueita, jotka korjaavat näköä aina siinä kohden kuin korjausta tarvitaan.

Tooristen linssien käyttö on sikäli tarkempa kuin tavallisten, että niiden tulee aina olla silmässä oikeassa ja samassa asennossa ja paikassa. Tätä varten linssiin voidaan tehdä pieni merkki, esimerkiksi leikkaus jollain sivulla. Linssin on myös tärkeää pysyä paikoillaan ja siksikin sovitus on tärkeää. Jos linssi liukuu sivuun se ei enää toimi oikealla tavalla.

Tooriset moniteholinssit ja muut erikoislinssit

Toorisia piilolinssejä saa jo todella monenlaisena: kertakäyttöisenä, kuukausilinsseinä, värillisinä linsseinä... Myös monitehopiilolinsseinä. Toorisia piilolinssejä saa sekä pehmeinä että kovempina. Pehmeä linssi on mukava päällä ja helppo laittaa, mutta saattaa liukua pois paikoiltaan helpommin kuin kovemmat linssit. Kovat linssit täytyy olla täydellisen sopivat, ja kun ne ovat sopivat ne pysyvät erinomaisesti silmässä. Kovat linssit saattavat kuitenkin tuntua helpommin silmässä ja aiheuttaa kuivuutta.

Toorisia piilolinssejä löytyy netistä ainakin seuraavilta merkeiltä: PureVision, Frequency, Coopervision ja Alcon.

Siirry alkuun