Vältä nämä meikkimokat silmälasien kanssa

Vältä nämä meikkimokat silmälasien kanssa

19.10.2015

Mikäli käyttää sekä silmälaseja että piilolinssejä, niiden käyttäminen kannattaa huomioida myös meikissä. Samat meikkiniksit eivät nimittäin toimi, sillä piilareissa silmiä voi korostaa, kun taas silmälaseissa paljon paremmin toimii hillitty silmämeikki. Erityisesti näyttävät, vahvat silmälasit vievät kasvoissa huomion, jota ei kannata sekoittaa liian vahvalla meikillä.

Katso vinkit, kuinka vältät mokat meikissä silmälasien kanssa.

1. Ei raskasta silmämeikkiä. Raskas tumma silmämeikki tekee vielä raskaamman vaikutelman, jos sen päälle asetetaan vielä vahvat silmälasit. Toisten mielestä silmälasien kanssa ei tarvita edes ripsiväriä. Mikäli kuitenkin käytät ripsiväriä, käytä mieluummin erottelevaa ja ohutta kuin tuuheuttavaa ja paakkuuntuvaa ripsiväriä. Rajauskynissäkin käytä ruskeaa tai harmaata mustan sijaan. Luomiväreissä taas jätä suosiossa tummemmat sävyt käytettäväksi piilolinssien kanssa ja kokeile mieluummin haaleita ja vaalentavia sävyjä.

2. Ei paakkuripsiä. Vaikka raskaat, paakkuuntuneet ripset olisivat nyt muotia, ne eivät toimi silmälasien kanssa. Ripsiväri saa olla ohut, hieno tummentava kerros vain. Ripset kannattaa etukäteen taivuttaa kauniisti, jolloin ne eivät osu linsseihin. Ripsienpidennykset voit lasien kanssa unohtaa kokonaan.

3. Peitä tummat silmänympärykset. Silmälasit ovat usein petolliset, sillä mikäli ne ovat suurentavat, ne todella suurentavat paitsi silmät myös niiden ympäriltä löytyvät virheet kuten tummat silmänympärykset! Tummat silmänympärykset kannattaa siis huolellisesti peittää meikkivoiteella ja valokynällä. Ole kuitenkin tarkka levittämisen ja häivyttämisen kanssa, sillä selvät rajatkin näkyvät!

4. Käytä vaaleita luomivärejä. Persoonallisten ja vahvojen silmälasien kanssa persoonallinen ja vahva silmämeikki ei yksinkertaisesti toimi, täytyy valita jompikumpi. Silmälasien kanssa käytä siis mieluummin vaaleita raikkaita luomivärejä. Jos haluat utuisen vaikutelman käytä kuparin ja hopean sävyjä tummempien sijaan.

5. Ei liian paksua meikkikerrosta. Toki liian paksua meikkikerrosta pitäisi välttää aina, mutta etenkin silmälasien kanssa paksu meikki tekee suttuisen vaikutelman. Mikä on nolompaa kuin silmälasin jäljet meikissä, kun lasit nostaa hetkeksi silmiltä! Taputtele siis ylimääräinen meikki iholta pois paperilla.

6. Käytä vahvasti huulipunaa! Vahva huulimeikki toimii silmälasien kanssa loistavasti yhdessä! Kun silmämeikki on hillitty, voit huoletta satsata huulimeikkiin, sivele aivan huoletta lempihuulipunaasi. Voimakas huulipuna ja persoonalliset silmäsalit ovat aivan täydellinen pari!


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun