Viimeinkin uusi malli haastaa pilotit aurinkolaseissa

Viimeinkin uusi malli haastaa pilotit aurinkolaseissa

Vuosia aurinkolasimuodin huippua pitäneet pilottilasit ovat vihdoin saaneet haastajan: sporttilasit! Pleksipintaiset urheiluaurinkolasit ovat suomalaisstylistin mukaan vinhaa vauhtia täyttämässä kesäkansan nenänpäälliset myös Suomessa. Maailmalla trendi on näkynyt jo viime vuonna.

 

Pleksipintaisissa aurinkolaseissa on valinnanvaraa: ottaako kokonaan peittävät peilipintaiset, vai punaiset tai siniset läpinäkyvät? Leveät vai kapeat? Laskettelulasien malliset vai enemmän perinteisiä laseja muistuttavat? Trenditietoiset haeskelevat nyt persoonallisia urheiluaurinkolaseja, joita ei ole tarkoitus käyttää pelkästään lenkillä, vaan ihan kaikkialla tänä kesänä.

 

Synsamin johtava tyylin ja silmälasimuodin asiantuntija Tuulia Alanen-Brandt kertoo Voicen haastattelussa, että aurinkolasimuodissa näkyy nyt vahvasti sporttisuus. Trendin yleisyyttä ei ole vielä voinut tarkkailla Suomessa juurikaan, mutta julkkiksista Chisun ja Sannin päässä on nähty useammanlaisia sporttilaseja.

 

Sporttilaseja on yllättävän monenlaisia, ja todennäköisesti mallistot tulevat vielä laajentumaan. Myös sporttilaseja saa omilla voimakkuuksilla, joten mikäli näönkorjausta tarvitaan, kannattaa kysyä valmistajalta, mitä malleista on mahdollista saada omilla voimakkuuksilla. Piilolinssien kanssa taas voi käyttää mitä tahansa sporttilaseja.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun