?> Värilliset piilolinssit • Hintavertailu
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alcon
Eyemed Technologies
SofLens
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Värilliset

5 tuotetta 1 kaupasta

Värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssitVärilliset piilolinssit ovat nykyään erittäin suosittuja. Niillä voi helposti muuttaa silmien ulkonäköä ja luoda ilmeestä persoonallisemman. Värillisten piilolinssien avulla voi korostaa silmiä hieman tai muuttaa koko ulkonäköä huomattavasti. Värillisiä linssejä on saatavana ilman voimakkuuksia sekä voimakkuuksilla. Ne ovatkin oiva tapa muuttaa silmien ulkonäköä hauskalla tavalla ja samalla korjata näköä. Värilliset piilolinssit ovat hieman kalliimmat kuin tavalliset linssit, joten niitä harvoin käytetään ainoina linsseinä. Monet käyttävätkin niitä vain erikoistilaisuuksia varten. Linssejä saa myös erilaisilla kuvioilla, jopa pimeässä hohtavilla kuvioilla.

Tilaa värilliset piilolinssit
Katso Lensonin piilarit

Värillisiä piilolinssejä on saatavana sekä kertakäyttölinsseinä että pidemmän vaihtovälin linsseinä. Jos aikoo hankkia värilliset linssit ilman voimakkuuksia, näöntarkastukseen ei ole tarvetta. Linssit on kuitenkin hyvä käydä sovittamassa optikolla silmän kaarevuuden ja halkaisijan määrittämiseksi. Jos taas haluaa värilliset linssit voimakkuuksilla, pitää suorittaa samat toimenpiteet kuin muitakin linssejä hankkiessa. Kertakäyttöiset väripiilolinssit ovat helppokäyttöiset, sillä käytön jälkeen ne heitetään roskiin. Jos taas käytössä ovat esimerkiksi värilliset kuukausi piilolinssit, pitää ne käytön jälkeen puhdistaa ja laittaa piilolinssikoteloon desinfioitumaan.

Värillisiä linssejä on neljää eri päätyyppiä: enhancer-, opaque-, crazy- ja radiance-piilolinssit.

- Enhancer eli läpikuultavat piilolinssit korostavat silmien omaa väriä. Ne sopivat erityisesti vaaleille silmille ja saat muutettua esimerkiksi vaaleansiniset silmät tumman sinisiksi. Silmien väriä voi myös muuttaa kokonaan esimerkiksi vaalean sinisistä vihreiksi. Tummien silmien väriä ei läpikuultavilla linsseillä kuitenkaan saa muutettua.

- Opaque eli peittävät piilolinssit. Peittävillä piilolinsseillä silmien väri voidaan muuttaa kokonaan, sillä ne sopivat voimakkaisiin värimuutoksiin. Niiden avulla voidaan peittää silmien oma väri ja saada aikaan kokonaan uusi väri. Peittävillä linsseillä voidaan esimerkiksi tummat silmät helposti muuttaa vaaleiksi. Peittävät piilolinssit on valmistettu siten, että ne muistuttavat mahdollisimman paljon verkkokalvojen kuviointia.

- Crazy-piilolinssit ovat erikoiskuvioituja linssejä. Niissä on erilaisia kuvioita tai kuvia (esim. dollari, tähti, raidoitus, spiraali jne.), ja ne luovat silmille täysin uuden ja huomiota herättävän ilmeen. Monet käyttävätkin crazy-piilolinssejä juhlissa tai vaikkapa naamiaisissa. Crazy-linssien avulla on myös mahdollista saada silmät kiiltämään tai hehkumaan.

- Radiance-piilolinssit puolestaan suurentavat silmiä. Piilolinssin värjätty osa on omaa sarveiskalvoa suurempi. Tämä saa silmät näyttämään suuremmilta ja pyöreämmiltä kuin ne todellisuudessa ovatkaan.

Värillisten piilolinssien käyttö antaa lähes rajattomat mahdollisuudet, ja niillä voit muuntautua vaikka viikon jokaisena päivänä. Värillisiä linssejä käytetäänkin usein lähinnä asusteena, mutta kuten edellä mainittiin, niitä saa nykyään myös vahvuuksilla. Värillisiä linssejä on saatavana lukuisilla eri väreillä. Hyvin tyypillistä on, että meillä pohjoisessa tummat värit ovat suosittuja.

Värillisten linssien ostaminen

Koska värillisiä linssejä myydään sekä voimakkuuksilla että ilman, ne sopivat myös niille, jotka eivät piilolinssejä käytä. Ostettaessa värilliset linssit voimakkuuksilla tulee normaaliin tapaan käydä optikolla näöntarkastuksessa ja linssejä sovittamassa. Jos halutaan ostaa piilolinssit ilman voimakkuuksia, ei näöntarkastusta tarvita. Kannattaa kuitenkin sovittaa linssit ennen ostoa, sillä eri merkit ja tyypit vaihtelevat. Silmistä tulee aina pitää hyvää huolta.

Värilliset linssit eivät ole kaikkein halvin linssityyppi, sillä ne on alun perin tarkoitettu vain erikoiskäyttöön. Piilolinssien vertailu mahdollistaa hankkimisen vähän huokeampaan hintaan. Hankkimalla värilliset piilolinssit netistä voi kuitenkin säästää helposti. Vielä jonkin aikaa sitten monet verkkokaupat myivät ainoastaan värillisiä linssejä ilman voimakkuuksia, mutta nykyään monet verkkokaupat myyvät myös linssejä voimakkuuksilla.

Verkkokaupoissa kilpailu on kovaa ja kilpailijoita seurataan tarkasti. Siksi kannattaakin olla tarkkana hintojen kanssa, sillä erilaisten tarjousten ja alennusten avulla saattaa olla mahdollista hankkia värilliset linssit huomattavankin edullisesti.

Siirry alkuun