?> Top 10 Piilolinssien verkkokaupat

Suosituimmat piilolinssien verkkokaupat

Yhteensä: 7 piilolinssikauppaa
Valitse kategoria
X
Aurinkolasit
Piilolinssit
Silmälasit
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
ADORE
Acuvue
Air Optix
Alcon
Avaira
Bausch Lomb
Biofinity
Biomedics
Biotrue
CIBA Vision
Clear
Consol
CooperVision
DAILIES
Daysoft
Expressions
Eye Love Crazy
Eyemed Technologies
Focus
Frequency
FreshLook
Johnson & Johnson
MyDay
Opti-Free
Proclear
PureVision
SofLens
Splash
Systane
Poista kaikki suodattimet

Suosituimmat verkkokaupat piilolinssien tilaukseen

Piilolinssien ostaminen optikkomyymälöistä maksaa pidemmän päälle selvää rahaa, kun taas piilolinssien tilaaminen netistä tuo säästöjä. Asiakkaan tulee säännöllisesti käydä tarkistuttamassa näkö ja silmien kunto silmälasiliikkeessä ja yleensä houkutuksena onkin ostaa samalla omalle silmälle sopivia piilolinssejä. Laadukkaita piilolinssejä myydään onneksi myös netissä, joten aivan pakko ei ole laittaa rahoja kalliimpiin optikon myymiin linsseihin. Toki on tärkeä selvittää omien silmien kunto ja käyttää itselle sopivia piilolinssejä. Jos piilolinssien kanssa tulee ongelmia, on myös syytä hakeutua lääkäriin.

Piilolinssien tilaaminen netistä on helppoa

Piilolinssien ostajan tulee tietää, minkä tehoiset piilolinssit tulee tilata. Optikolta saa näöntarkastuksen yhteydessä kortin, mistä löytyy omat tiedot vahvuuksien osalta. Tämän reseptin perusteella on myös helppo tilata piilolinssejä. Suosittuja verkkokauppoja piilareiden tilaamiseen ovat esimerkiksi Shopping4net, joka on myynyt piilolinssejä jo vuodesta 1999. Shopping4net kertoo asiakkaalle myös, mitä piilolinssejä eri optikkoketjut myyvät. Verkkokaupasta voi siis ostaa ihan samoja piilolinssejä, mitä asiakkaalle tarjottaisiin kivijalkamyymälässä. Lenson on ruotsalainen piilolinsseihin erikoistunut yritys, joka myy edullisesti monenlaisia piilolinssejä. Laaja valikoima ja halvat hinnat tekevät Lensonista yhden suosituimmista piilolinssien verkkokaupoista.

Verkkokaupoissa myydään kaikkia suosittuja piilolinssi-vaihtoehtoja

Piilolinssejä on kertakäyttöisiä, moniteholinssejä, kuukausilinssejä, toorisia piilolinssejä, värillisiä linssejä, viikkolinssejä sekä yötäpäivää linssejä. Oman mieltymyksen ja silmätyypin mukaan voi valita itselle sopivan linssivaihtoehdon. Aluksi voi olla hyvä aloittaa kertakäyttöisistä piilolinsseistä, jolloin asiakkaan ei tarvitse miettiä piilolinssien puhdistusta, nesteitä tai silmän sopeutumista linssiin. Kertakäyttö piilari laitetaan silmään ja se voi olla silmässä vaikka koko päivän. Toki aluksi on hyvä totuttaa silmiä piilolinsseihin pitämällä linssejä muutamia tunteja tai niin pitkään, että silmissä alkaa tuntumaan. Suositut piilolinssien verkkokaupat myyvät aina myös oheistuotteita, kuten piilarinesteitä ja kostutustippoja silmille, joten verkkokaupasta saa kaiken, mitä tarvitsee piilareiden käyttöön.     Access denied for user 'hlmddomains'@'localhost' to database 'matkalaukut' - Sorry, there was a problem selecting the database.

Please check back again later.