?> Vihreät piilolinssit
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Vihreät piilolinssit

1 tuote 1 kaupasta

Vihreät piilolinssit

Vihreä väri piilolinsseissä on melko trendikäs, ehkä siksi, koska se on suhteellisen harvinainen luonnollisesti. Vihreät silmät liitetään punaisiin hiuksiin, ja tässä yhdistelmässä on jotain vuosisatojen takaa kumpuavaa mystiikkaa, joka varmasti kiehtoo edelleen. Nykypäivänä melkein kuka tahansa vaaleaihoinen voi tehdä itsestään upean kiehtovan druidin leiskuvanpunaisine hiuksineen ja vihreine silmineen! Tarvitaan vain purkki hiusväriä ja värilliset vihreät piilolinssit! Pisamia voi olla vaikeampi saada, toki meikkaamalla voi tehdä ihmeitä.

Vihreät piilolinssit toimii parhaiten vaaleisiin silmiin, kuten sinisiin, harmaisiin tai vaaleanruskeisiin. On toki täysin peittäviäkin vihreitä piilolinssejä, joilla voit saada taitettua vaikka tumman ruskean silmienvärin vihreään. Mutta jos haluat silmiesi näyttävän luonnollisilta, parasta on käyttää lempeästi sävyttäviä linssejä, jotka ainoastaan syventävät ja taittavat omaa silmiesi väriä vihreään. Shokeeraavia vihreän sävyjä kannattaa katsoa grazy piilolinssien puolelta.

Vihreät piilarit edullisesti netistä

Vihreitä piilareita saa toki silmälasiliikkeistäkin, mutta netin piilolinssikaupoissa on kuitenkin ehdottomasti laajin valikoima ja edullisimmat hinnat. Laajin valikoima värillisiä piilareita löytyy värillisetpiilolinssit.fi nettikaupasta, josta saa myös melko edullisesti erilaisia linssejä. Monia värillisistä ja vihreistäkin piilareista saa omilla vahvuuksia, mutta on myös malleja, joita saa pelkästään ilman vahvuuksia. Oma vahvuus syötetään tilaukseen tilattaessa. Mikäli edellisetä näöntarkistuksesta on aikaa, voi olla syytä tarkistuttaa näkö, jos siirryt värillisiin piilareihin suoraan silmälaseista.

Onko sinulla kokemuksia vihreistä tai muista värillisistä piilolinsseistä? On täysin yksilöllistä, millaisen lopputuloksen värilliset piilolinssit tekevät, etenkin silloin, kun käytetään sävyttäviä piilareita, jotka eivät peitä alkuperäistä iiriksen väriä. Toisaalta itselleen mieluista väriä ei oikein löydy mitenkään muuten kuin kokeilemalla. Useimmat värilliset piilolinssit ovat kuukausilinssejä, joko yhden tai kolmen kuukauden, mutta on toki myös kertakäyttölinssejä ja yötäpäiväälinssejäkin saatavilla. Moniteholinssejä värillisenä kannattaa kysyä suoraan esimerkiksi värillisetpiilolinssit.fi asiakaspalvelusta.

Eri vihreän sävyjä

Vihreissä piilolinsseissä on saatavilla erilaisia vihreän sävyjä: syviä metsänvihreitä, peittäviä sävyjä, sävyttäviä vihreitä, jotka taittavat esimerkiksi harmaisiin silmiin kivasti vihreää, sekä tietysti vihreänsinisiä sävyjä. Lisäksi on elävänvärisiä vihreitä, joissa esimerkiksi keltaisen ja vaaleanruskeista sävyistä väri liukuu vihreäksi kohti iiriksen ulkoreunaa. Etsi kaikki vaihtoehdot ja kokeile ennakkoluulottomasti!

 

Siirry alkuun